ROD1

ROD1

Skrivebord
Design, Friis & Moltke
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 10.856,00  DKK (Inkl. moms: 13.570,00 DKK )
Størrelse
800x1400 mm
800x1600 mm
900x1800 mm
1000x2000 mm

ROD1

Det ideelle skrivebord tilbyder god komfort og et attraktiv design. ROD1 forener et stramt strømlinet udtryk med bløde former, som skaber unikke kontraster, der bryder med de traditionelle forestillinger om et almindeligt hæve- sænkebord. ROD1 har et formål: at gøre din arbejdsdag endnu mere produktiv. Derfor har du mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og farver, så du kan skabe dit eget attraktive og personlige skrivebord. Vælges ROD1 med en bordplade i et naturligt materiale som læder, får du en blød overflade, som er behagelig at arbejde ved hele dagen. Derved kan du selv bestemme om dit ROD1 skrivebord skal passe ind i indretningen og have et neutralt udseende, eller om det skal stikke ud og agere som blikfang i rummet.

ROD1 er designet til at aflaste dig i løbet af arbejdsdagen. Derfor kan du nemt justere skrivebordets højde ved hjælp af det elektroniske betjeningspanel. Som tilvalg har du mulighed for at få monteret en praktisk udtræksskuffe, hvor der er plads til både papir, skriveredskaber og små klipse. ROD1 fås også med kabelbakke, som gør, at ledninger bliver pænt skjult, bordpladen kommer til sin ret og skrivebordet synes mere enkelt. Du har mulighed for at kombinere ROD1 med andre produkter som fx K2 Chair, som også er lavet i massiv tråd. Derved forenes de bløde former fra det bløde bukkede stål og skaber en flot helhed.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Mikkel Bahr

Nøgleordet i Mikkel Bahrs designs er enkelthed - både hvad angår udtryk og produktion. Alligevel tilføjer han altid en lille skævhed til sine produkter, der giver dem personlighed og genkendelighed.

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk