Jens Erik Nielsen

CEO Danmark / Partner

Jens er tovholderen i virksomheden og sørger altid for at holde os andre skarpe. Selv sidder han med ansvaret for det danske marked og sørger for, at både arkitekter og forhandlere er opdaterede med den sidste nye viden. Har du brug for hjælp til priser eller produkter, så er Jens manden, du skal have fat i.

Tlf.: +45 5217 8588

E-mail: jen@jensenplus.dk

Jens
Jeanette

Jeanette Omann

Salgschef Export / Partner

Jeanette er en energispreder, hvis dedikation til virksomheden har en afsmittende effekt. Hun er struktureret og professionel, men hun har samtidig et hoved sprængfyldt med kreative og skæve idéer. Passionen for møbler har hun fået ind med modermælken, da hendes familie har drevet møbelproduktion i tre generationer.

Tlf.: +45 4132 0000

E-mail: jo@jensenplus.dk

Søren Lystrup

Projektchef

Søren Lystrup er som projektchef en del af teamet, der står for vores indretningsprojekter. Søren har et særligt øje for at læse kundens behov og formår med kreativitet, fleksibilitet og en god sjat gåpåmod at føre dem ud i livet.

Tlf.: +45 6043 1216

E-mail: sl@jensenplus.dk

Søren

Ane Hald

Intern salg

Ane Hald sidder som intern sælger med en stor del af kontakten til vores kunder. Ane er skarp og har et unikt salgstalent, der gør hende til en vigtig del af flokken hos JENSENplus.

Tlf.: +45 3114 4121

E-mail: ah@jensenplus.dk

Ane
Anne

Anne Madsen

Kommunikationsansvarlig 

Anne har det daglige ansvar for online markedsføring. Hun står for vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside, sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve, produktion af korte film og tekstforfatning. Anne er effektiv, målrettet og kreativ. Hendes fokus er altid at øge JENSENSplus' synlighed og skabe spændende indhold, som målgruppen finder relevant.

Tlf.: +45 2628 8998

E-mail: am@jensenplus.dk

Jørgen Kristensen

Logistik

Efter ordrebehandling bliver projekterne lagt i trygge hænder hos Jørgen. Han er karakteriseret ved pertentlighed og nidkærhed, og gør en dyd ud af altid at sikre kvalitet og ordentlige leverancer.

Tlf.: +45 6155 8039

E-mail: jk@jensenplus.dk

Jørgen
Hans

Hans Thorhauge

Montør/Logistik

Hans Thorhauge er uddannet tømrer, og hos JENSENplus har han ansvaret for montage og logistik. Med andre ord er det ham, der sørger for, at produkterne på bedste vis bliver bragt ud til vores kunder.

Tlf. +45 5362 0240

E-mail: ht@jensenplus.dk

Jakob Kielgast

Studentermedhjælper

Jakob sørger for, at vi har et bredt sortiment af produkter fra både danske og udenlandske møbelproducenter på vores hjemmeside. Med et skarpt øje for velskrevne tekster og systematisk arbejde, sikrer Jakob, at alle produkter er opdateret og tilgængelige.

E-mail: jmk@jensenplus.dk

jakob

Marie Sveigaard Ødum

Kommunikation

Med en legende pen står Marie Ødum for at formidle JENSENplus’ identitet ud til vores kunder gennem det skrevne medie. Til daglig er hun studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen, og evnerne fra studiet drager hun nytte af, når hun skriver alt fra pressemeddelelser til produktbeskrivelser.

E-mail: ms@jensenplus.dk

marie
Louis

Louis

Kontorhund

Louis er vores hvide Labrador, som spreder glæde i hverdagen. Han holder af små sovepauser, men er også altid klar på leg og ballade. Louis er meget fotogen. Derfor stiller han gerne op til både foto og filmoptagelser. Desuden elsker han at blive nusset og få små godbider i løbet af dagen. 

E-mail: louis@jensenplus.dk

Viola

Viola Harryson

Agent, Sverige

Ansvaret for kommunikationen med vores svenske marked sidder Viola med. Spørgsmål eller ønsker om hjælp til produkter modtager hun gerne, så ring eller skriv endelig.

Tlf. +46 (0)706 220474

E-mail: vh@jensenplus.dk

Martin Bay

Kontrakt salg, Italien

Martin Bay kommunikerer med vores italienske marked. Ring eller skriv endelig til ham, hvis du har spørgsmål eller ønsker om hjælp til produkter.

Tlf.: +45 5363 0000

E-mail: mbay@jensenplus.dk

 Martin
Christina

Christina Williams

Agent UK

Christina håndtere vores marked i England. Ring eller skriv endelig til ham, hvis du har spørgsmål eller ønsker om hjælp til produkter. 

Tlf.: +44 7796 141288

E-mail: cw@jensenplus.dk

Anders

Anders Hedetoft

Bestyrelsesformand

Anders Hedetoft har styr på paragrafferne og går til problemstillinger og løsningsudfald ud fra et holistisk synspunkt. Hans opgave er at holde virksomhedens kreative hoveder i snor - dog med lang line. Til daglig arbejder han hos Holst, Advokater i Aarhus.

Tlf.: +45 5363 0000

E-mail: ahe@jensenplus.dk

Claus Jensen

Bestyrelsesmedlem

Claus Jensen sidder i bestyrelsen. Hans indsats er en af hovedårsagerne til, at JENSENplus i dag er en virksomhed i vækst og en stærk spiller på det skandinaviske marked.

Tlf.: +45 5363 0000

E-mail: cj@jensenplus.dk

Claus