Om os

JENSENplus: Eksperimenterende dansk design med international rækkevidde

JENSEN. På den internationale designscene har efternavnet status som prædikat for dansk design og kvalitet. I vores øjne udgøres kvalitet af særegenhed, tidløshed og solidt håndværk. Derfor er det lige nøjagtigt det, vi distribuerer, forhandler og producerer. 

skitse

pramvej

For at forstå hvem JENSENplus er, skal vi tilbage i historien. Det hele startede i år 1951 i en lille baggård i Brødregade i Randers, da Harald Nielsen etablerede Harald Nielsen butiks- og kontormøbler. Forretning blev hurtigt en succes og rykkede derfor til Pramvej 7 i Randers. I 1989 kom det første generationsskifte. I 1999 blev møbelvirksomheden rykket til Randers SV i en arkitekttegnet bygning af Schmidt Hammer Lassen. I 2006 overtog JENSENplus møbelvirksomheden, og i dag er vi fortsat bosiddende i den prisvinnende arkitekttegnede bygning. 

It all started in 1951 at a littleback yard in Brødregade, Randers when Harald Nielsen established Harald Nielsen Store- and Office Furniture. The factory quickly became a success and was moved to Pramvej 7 in Randers. In 1989, the first generation change was made. In 1999, the furniture factory moved to the present location in a building drawn by Schmidt Hammer Lassen. In 2006, JENSENplus was established and today we are still located in the award-winning architectonical building.

Det originale, det skæve og det unikke har altid været grundstenene i udviklingen af nye produkter. Og det fundament bygger vi videre på. For JENSENplus handler det om at bringe solidt håndværk og innovativ tænkning sammen. Den eksperimentelle tankegang er grunden til, at vi i dag er i stand til at levere designs og indretningsløsninger, der virker, overrasker og udvider beskuernes opfattelse af, hvordan en indretning kan og bør se ud.

JENSENplus er en mindre virksomhed. Men vi er også en stærk virksomhed. For i kraft af vores størrelse og struktur er vi nogle af de mest fleksible på markedet. Vi er åbensindede, vi er behændige, vi er handlekraftige, og vi er omstillingsparate. Det gør os i stand til at tage omhyggelig vare på enhver opgave og bringe den lige derhen, kunden ønsker.

JENSENplus holder til på Frederiksdalvej i Randers. I et hus designet af Schmidt Hammer Lassen Architects, som startede som en simpel skitse på en serviet, men endte med at få Randers’ første arkitekturpris i 2000. I huset finder man vores showroom, som er det ideelle vindue til vores verden. Her står et virvar af klassiske, enestående og særprægede designmøbler til skue. Bag showroomet gemmer sig et snedkeri. Dermed foregår produktionen, som en naturlig del af vores hverdag.  

 

ARKITEKTHJÆLP? 

Har du brug for indretningshjælp til dit projekt?

Vi har Danmarks største arkitekt database, og hjælper med at finde den rigtige arkitekt til netop dit projekt.

Ring på +45 8711 4010 eller send mig en e-mail på ut@jensenplus.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Uffe Thoustrup, Projektchef