MOON Pendant

MOON Pendant

Japansk inspireret loftslampe
Design, Lars Vejen
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.646,00  DKK (Inkl. moms: 2.057,50 DKK )
Mål
H:30 x Ø40cm
H:40 x Ø60cm
Materiale
Pergament
Farve
Hvid

MOON Pendant

MOON pendant er som skabt til spisebordet i hjemmet. Tidløst design med klare referencer til både Japan og skandinavien.

MOON pendant har et enkelt formsprog, som skiller sig ud ved at være konstrueret i håndlavet japansk papir. Arkitekt Lars Vejen, som står bag MOON, finder inspirations i de mange rejser til Japan, og lader sig gerne inspirere af både arkitektur og interiør.

MOON pendant lampeskærm bliver omfavnet af et 4 mm stålstel, som giver kant til lampeskærmens bløde udtryk. Selve stellet har 3 ben, som bliver samlet til et T med tre synlige kroge forneden, som lameskærmen kan hvile på.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Lars Vejen

Lars Vejen er ikke vild og vibrerende med sit design og sit formsprog, men beskæftiger sig derimod med klassisk kvalitet og rent design. Alligevel sørger han altid for at tilføje en unikhed til designet og funktionaliteten, der gør hans kreationer berettigede som nye produkter på jord. 

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk