MOON Pendant

MOON Pendant

Japansk inspireret loftslampe
Design, Lars Vejen
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.646,00  DKK (Inkl. moms: 2.057,50 DKK )
Mål
H:30 x Ø40cm
H:40 x Ø60cm
Materiale
Pergament
Farve
Hvid

MOON Pendant

Et minimalistisk look kan ofte virke køligt at se på, men den kutyme sætter MOON gevaldigt på prøve. Lampeserien udsender nemlig et varmt, blødt lys, der giver merværdi til designets geometriske linjer og skaber harmoni.

Pendanten er holdt i en hel enkelt form, der dog skiller sig ud ved, at den er konstrueret af håndlavet japansk papir. Det skyldes, at inspirationen til MOON kommer fra Lars Vejens mange rejser til Japan, hvor brug af papir er udbredt i interiør og arkitektur.

Lampeskærmen omfavnes af det sorte 4mm stålstel, der på let og elegant vis forener den eksotiske inspirationskilde med klassisk nordisk stil. Stellet har tre ben, der samles i et T og ligeledes har tre synlige kroge forneden, som lampeskærmen hviler på. Krogene er ligesom grebet for oven bevidst integreret i designet som et råt kontraststykke til skærmens skrøbelige udtryk. Kontrasten fuldendes yderligere med den grove, brune lædertråd, der er viklet om stellets greb for at gøre det til en let og lækker oplevelse at flytte lampen.

MOON er navngivet efter lampens lyskilde – en opal globe pære, der i bord- og gulvmodellen kan placeres på stellet i den ønskede højde. Pære ikke inklusiv.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Lars Vejen

Lars Vejen er ikke vild og vibrerende med sit design og sit formsprog, men beskæftiger sig derimod med klassisk kvalitet og rent design. Alligevel sørger han altid for at tilføje en unikhed til designet og funktionaliteten, der gør hans kreationer berettigede som nye produkter på jord. 

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk