HOYO Lounge

HOYO Lounge

Lounge stol - krom stel
Design, Lars Vejen
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 6.298,00  DKK (Inkl. moms: 7.872,50 DKK )
Base
Krom
Størrelse
H:68 x D:77 x B:60cm
Materiale
Tekstil/læder

HOYO Lounge

HOYO loungestolens udtryk drager sin inspiration fra designer og arkitekt Lars Vejens mange ophold i Japan. ’Hoyo’ betyder på japansk at tage en pause for at passe på sit helbred og for at se og opleve skønhed. Skønheden i loungestolen kommer til udtryk gennem en diskret elegance, der gør, at den kan dekorere ethvert rum uden at stjæle fokus fra det øvrige interiør.

Funktionaliteten i en lænestol, som vi kender den, er bevaret, men tyngden er forsvundet og erstattet af et tyndt stel af stål. Den valgfri ekstra sædehynde og læderpolstringen af armlænet øger ikke blot komforten, men fungerer samtidig som et råt modstykke til den ro og lethed, som stellet repræsenterer.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Lars Vejen

Lars Vejen er ikke vild og vibrerende med sit design og sit formsprog, men beskæftiger sig derimod med klassisk kvalitet og rent design. Alligevel sørger han altid for at tilføje en unikhed til designet og funktionaliteten, der gør hans kreationer berettigede som nye produkter på jord. 

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk