Hole On 5-pak

Hole On 5-pak

Knage
Design, Lars Vejen
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.519,20  DKK (Inkl. moms: 1.899,00 DKK )
Størrelse
Ø11,5 x L:13,3cm
Materiale
Pulverlakeret stål
Option
Filtindsats (Yellow/Nature/Grey)

Hole On 5-pak

Med HOLE ON hængende i entréen er det slut med at suse rundt og løfte sofapuderne i et desperat forsøg på at finde dine nøgler. De ligger nemlig inde i knagen, hvor du har hængt din jakke. Og i de øvrige knager finder du din pung, paraply, hat og handsker – eller andet du måtte få brug for på vej ud af døren.

HOLE ON nytænker den klassiske knagerække. ’Knagen’ er formet som et rør med et hulrum, så den både fungerer til ophæng og opbevaring. HOLE ON er beklædt med massiv filt, så du nænsomt kan efterlade dine værdigenstande.

Den skæve idé, som ligger bag designet af HOLE ON, er portrætteret gennem rørets diskrete hældning, som gør det muligt at skabe en unik kombination i opstillingen af ’knagerne’. HOLE Ons rene linjer fungerer ligeledes i hotellobbyen eller receptionen som et dekorativt element, eller i mødelokalet som stedet, hvor mobiltelefonen bliver efterladt til fordel for mere nærvær.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Lars Vejen

Lars Vejen er ikke vild og vibrerende med sit design og sit formsprog, men beskæftiger sig derimod med klassisk kvalitet og rent design. Alligevel sørger han altid for at tilføje en unikhed til designet og funktionaliteten, der gør hans kreationer berettigede som nye produkter på jord. 

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk