FM Hooks Solo

FM Hooks Solo

Enkelt knage
Design, Friis & Moltke
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 162,00  DKK (Inkl. moms: 202,50 DKK )
Mål
D:38mm x Ø12cm
D:38mm x Ø9cm
D:38mm x Ø6cm
Materiale
Pulverlakeret stål

FM Hooks Solo

FM Hooks er blevet skilt ad og har født FM Hooks Solo. En kollektion af knager, hvor finessen er bevaret, mens der er skruet en tand op for finurligheden. De adskilte knager giver nemlig mulighed for, at cirklerne kan kombineres i et utal af variationer, både hvad angår farve, størrelse og position ved ophængning.

Hænges cirklerne forskudt i forskellige størrelser og farver skaber det et legende, grafisk udtryk, mens ens cirkler giver et mere homogent look. Denne alsidighed gør, at knagerne kan komme til sin ret i ethvert miljø. Brug dem i soveværelset til morgenkåben eller kimonoen eller på kontoret til frakker, når arbejdsdagen skal skydes i gang.

FM Hooks Solo kan opbevare mere, end hvad øjet kan se. Luftrummet mellem cirklerne og væggen er taget i brug i form af små indvendige kroge. På den måde kan du hænge endnu mere fra dig, eller du kan vælge at holde ydersiden bar og bibeholde dens polerede udtryk, selv når den er i brug.

FM Hooks Solo kommer i pulverlakeret stål i størrelserne Ø60, Ø90 og Ø120, som hver kan fås i en pallette af fem afdæmpede farver.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Mikkel Bahr

Nøgleordet i Mikkel Bahrs designs er enkelthed - både hvad angår udtryk og produktion. Alligevel tilføjer han altid en lille skævhed til sine produkter, der giver dem personlighed og genkendelighed.

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk