FM Hooks

FM Hooks

Knagerække
Design, Friis & Moltke
Producent, JENSENplus

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 799,20  DKK (Inkl. moms: 999,00 DKK )
Størrelse
H:12 x L:54cm x D:38mm
Materiale
Pulverlakeret stål

FM Hooks

FM Hooks er en koalition mellem finesse og finurlighed. Cirklerne i varierende størrelser skaber et legende look, mens den papirtyndeprofil giver et touch af eksklusivitet.

Resultatet er en knagerække, der kommer til sin ret både i det private i soveværelset eller entréen lige så vel som i virksomhedens mødelokale eller i klinikkens garderobe.

Luftrummet mellem cirklerne og væggen er udnyttet i form af indvendige kroge, som du først spotter, når du går helt tæt på. På den måde kan du hænge endnu flere tasker og jakker fra dig, når du træder ind i rummet. Eller du kan vælge udelukkede at bruge de bagerste kroge for at lade fronten stå bar og bibeholde dens polerede udtryk, selv når den er i brug.

FM Hooks består af pulverlakeret stål og kan fås i netop den farve du ønsker mod et ekstra farvetillæg. FM Hooks fås desuden som enkelte cirkler i alle tre størrelser.

HÅNDLAVET

Bæredygtig kvalitet

Hos JENSENplus arbejder vi målrettet på at afsætte mindst muligt aftryk på verden, når det gælder brug af ressourcer, belastning af miljøet og bortskaffelse

K2 forener funktionalitet, finesse og finurlighed.

Mikkel Bahr

Nøgleordet i Mikkel Bahrs designs er enkelthed - både hvad angår udtryk og produktion. Alligevel tilføjer han altid en lille skævhed til sine produkter, der giver dem personlighed og genkendelighed.

Læs mere her

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på tlf. +45 8711 4010 eller send en e-mail på kontakt@jensenplus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

JENSENplus
Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark

T: +45 8711 4010
Mail: kontakt@jensenplus.dk